Konfirmasjon

Konfirmasjonsmenyer: Her bestiller du mat til konfirmasjon

Skal du arrangere konfirmasjon? Konfirmasjonsdagen er en stor og viktig begivenhet, både for konfirmanten selv og for familien. Denne dagen markerer overgangen fra barndom til voksenliv – og det må selvsagt feires med masse god mat og kaker! For å være sikker på at alle gjestene finner noe de liker, er koldtbord alltid en sikker vinner. Hos oss kan du velge mellom flere varierte konfirmasjonsmenyer, bestående av ulike kalde og varme retter. Her finner du matretter som vil glede både store og små! Velg den menyen som frister mest og overlat matlagingen til oss – så kan du senke skuldrene og være helt tilstede på konfirmasjonsfeiringen.

Ta gjerne kontakt med oss i her, så vi kan hjelpe deg med å planlegge maten, eller bestill direkte fra de skreddersydde konfirmasjonsmenyene nedenfor. Ønsker konfirmanten seg noe annet, finner du flere alternativer her, som for eksempel tapas og selskapsmat.

Og du!

Vi leverer maten der du ønsker, og du betaler først etter at den er levert.
Til lykke med konfirmasjonen!

  • Plassholder

    Konfirmasjonsmeny 1

    Grillede argentinske kongereker med hvitløk. Allergener: skalldyr.

    Røkelaks med eggerøre. Allergener: Egg, skalldyr.

    Kalkunfilet med waldorfsalat. Allergener: fløte, selleri.

    Roastbiff-rulade med pepperrotkrem, ruccola og paprika. Allergener: Sennep, selleri, fløte.

    Blåmuggost med aprikos-mousse. Allergener: melk.

    Varme karbonader med løk. 

    Kyllingklubber med barbequesaus. Allergener: Sennep, selleri.

    Vårruller med grønnsaker og kylling/vegetar. Allergener: Mel, selleri, sennep.

    Fikener med bacon og chili.

    Hjemmelaget aioli. 

    Focaccia. 

     

    Ved bestilling til minimum 20 personer spanderer vi en marsipankake med eget, personlig bilde (24 biter). 

    (Verdi kr. 890,-)

    kr435,-
  • Plassholder

    Konfirmasjonsmeny 2

    • Blinis med lodderogn og crème fraîcheAllergener: Skalldyr, fløte, mel.
    • Håndpillede reker med aioli. Allergener: Skalldyr.
    • Wraps med taco og rømme. Allergener: Mel.
    • Skiver av seranoskinke og westfaller med melon. Allergener: Selleri. 
    • Cæsarsalat med dressing. Allergener: Mel, fløte.
    • Pannekake med spekeskinke og kremost. Allergener: Mel, fløte.
    • Wok med kylling og nudler. Allergener: Mel, selleri. 
    • Ovnsbakte småpølser med sopp og syltet rødløk. Allergener: Selleri. 
    • Peppermarinert oksefilet. 
    • Aioli.
    • Focaccia.
    kr415,-