+47 922 44 333

Flere vil ha Fine Dining

Roys Selskapsmat tilbyr mer gourmetmat med innleide kokker.

Markedet er nok ikke så stort, men Roy Kittelsen skal nå tilby det lille ekstra.

Kittelsen er eier og daglig leder av cateringfirmaet Roys selskapsmat i Kongsberg. 

– Vi har avdekket et behov for Fine Dining i Kongsberg, forteller han.
I og med at det koster så mye og markedet trolig er ganske lite har han knyttet til seg to av verdens beste kokker, nemlig Ørjan Johannessen og Odd Ivar Solvold i tillegg til kokker fra Barbecue-landslaget.
Hvis en bedrift eller et selskap melder inn ønske i god tid, tar Roys Selskapsmat kontakt med kokkene for å høre om de kan komme og ta oppdraget.

Ypperste klasse

Fine Dining kan sies å være en nydelig matopplevelse av ypperste klasse der dyktige fagfolk og en atmosfære med det lille ekstra er rammen. Maten blir tilberedt fra nøye utvalgte råvarer, individuelt tilberedt og dandert med øye for detaljer.
Roys Selskapsmat har ingen ambisjon om å nå dette nivået selv, og er derfor kjempeglad for å ha fått avtaler med de aller beste innen faget.

Ydmyk og stolt

I Kongsberg har mye av næringslivet ambisjoner om å World Class. Dette mattilbudet vil stå i stil til det.
– Jeg er ydmyk og stolt over at verdens beste kokker vil samarbeide med oss, sier han.
Han opplever at Kongsberg har et godt navn med store midler, og derfor er attraktivt på mange måter.
– Når Kongsberg blir nevnt, er alle interessert, sier Kittelsen.
Roys selskapsmat har en stor oppdragsmengde i lokalsamfunnet og brukes av både næringsliver og private. Nå tilbyr de altså det lille ekstra for dem som ønsker det.
Fra før har Roys selskapsmat knyttet til seg den lokale vineksperten Henrik Koren. Med denne ekspertisen tilbyr Kittelsen og co. nå «hele pakka».

Foto og tekst:  Laagendalsposten


Roys Selskapsmat

Vi tilbyr følgende tjenester:
Catering - Selskapsmat - Underholdning - Lokaler/arrangement - Totalopplevelser mv.
Vi ordner det meste innen julemat.
Ring eller send epost!

Følg oss på Facebook